Secret life of Elves

Find yourself in a forest far from the human world where Elves live togetter in harmony. Live in the coldness and snow or under the ground in pure evil.
 
IndexPortalZoekenGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Geschiedenis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Balinor
Dovahkiin
avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 29-11-11

Elf's character sheet
Age: 18
Rang: Leader of Forest elves
Partner: -

BerichtOnderwerp: Geschiedenis   wo dec 07, 2011 12:46 am

The land of the Dragons and the Sea of the creatures

Lang geleden toen de wereld nog jong was, waren de elven allemaal verenigd en verscholen zich zo ver mogelijk van het water vandaan. Vraatzuchtige, hongerige, gigantische zee-wezens leefden daar die elke kans op eten namen. Het land was te gevaarlijk om verder te gaan aangezien daar draken leefden, jaagden en aten. De elven konden niks doen, overal in het land leefden wezens, de draken hadden alle bergen, alle vlaktes en bossen in hun macht. Alle rivieren, meren en de zee waren in bezit van de zee-wezens die zich door elk water konden vervoeren. De elven bogen in angst voor draken en vluchtte weg van het water. Zo gingen jaren voorbij maar ondertussen leerden sommige elven dingen van vriendelijke draken die niet gelijk moorden. De wijste draken legden de kunst uit van de wapens om de elven zichzelf te laten verdedigen. Alleen de magiers lazen uit de sterren op een dag.... een verbond. Vuur en water zouden huwen waaruit vrijheid zou komen. De elven wachten angstig af op wat er zou gaan gebeuren. Na drie dagen en nachten hadden de zee-wezens die hun holen diep in t water groeven verlaten, ze waren te dichtbij de aardkorst gekomen en op sommige plekken in het water spoten zuilen van vuur omhoog en de zee-wezens, gedrochten als het waren probeerden het land op te kruipen. Alleen precies op dat moment was er een vlucht van alle draken uit het koude noorden, het duistere zuiden, het verlichte westen en het begroeide oosten aan de gang. De draken die de zee-wezens verachtten en als maaltijd zagen grepen hun kans en met hun machtige adem vormden water... en vuur een verbond. Dood kwam voort en alle stoom en rook die op die dag was verschenen hield het zonlicht tegen, dagen lang was het duister, de elven die via magie licht hadden geschapen overleefden. Toen de zon weer scheen, was het land veranderd en waren ze verspreid. De grond was opengescheurd en verschoven. In plaats van bij elkaar zaten ze apart van elkaar in een ander ecosysteem. De groepen trokken naar een veilige locatie toe waar ze zich vestigden.. alleen sinds toen waren er geen draken meer gezien... noch de gruwelijke zee-wezens van die tijd.

Nu worden er velen verhalen verteld over de machtige draken en beweringen dat ze gezien waren... maar nog nooit echt bewijs. De elven leven apart van elkaar en hebben hun eigen soort gevormd door evolutie. De draken die verdwenen na het huwelijk tussen vuur en water worden herdacht en hun dag heette 'De laatste vlucht'.
Vanaf de dag van vandaag weet nog steeds niemand waar de draken gebleven zijn en heeft het land een nieuwe naam gekregen, namelijk ...........
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Geschiedenis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Secret life of Elves :: Algemeen :: Regels en informatie. :: Spelinformatie-
Ga naar: